Rekisteriseloste (FI)

Rekisteriseloste

1. Rekisterin nimi

Powergym jäsenrekisteri

2. Rekisterin pitäjä 

Power Gym Kouvola Oy, Kotka (jäljempänä Powergym)

3. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Yrittäjä Heli Ahvenainen, kouvola@powergym.fi

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

Henkilötietoja käsitellään Powergym asiakassuhteiden hoitamiseen, jäsenen ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamiseen, markkinointiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan käyttää myös palveluiden kehittämiseen ja kohdentamiseen Powergym toimesta. Henkilötietoja käytetään kaikissa tilanteissa ainoastaan voimassa olevan lainsäädännön sallimalla tavalla. Jäsenellä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. Peruste henkilötietojen käsittelylle on sopimus rekisteröidyn ja Powergym välillä.

5. Rekisterin tietosisältö, tietolähteet ja tietojen luovutus

5a. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaiden yksilöintitiedot

nimi, henkilötunnus, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

Jäsenen ostamat ja/tai tilaamat palvelut

Maksureskontra

Loki kuntosalikäynneistä

Kaikki rekisteriin tallennettavat tiedot ovat salassa pidettäviä.

Kaikki tiedot säilytetään kuusi (6) vuotta lukien Powergym ja asiakkaan asiakassuhteen päättymisvuoden lopusta Kirjanpitolain 2. luvun 10. artiklan (30.12.1997/1336) määräämänä.

5b. Rekisterin ylläpitojärjestelmät

DL Software

Information Partners Oy / Timeline Messages

6. Säännönmukaiset tietolähteet

  • Asiakas itse
  • Powergym kulunvalvontajärjestelmä
  • Powergym perintätoimisto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

DL Software järjestelmästä siirretään suoraan tietoa Powergym laskutuksen hoitavan kumppanin laskutusjärjestelmään. Rekisterinpitäjä ei muutoin luovuta tietoja ulkopuolisille lukuunottamatta poikkeuksia 1,2 ja 3. Tästä voidaan poiketa, mikäli viranomaistoimet tai lainsäädäntö niin edellyttää.

Poikkeus 1: Mikäli Powergym on tehnyt yrityksen kanssa yhteistyösopimuksen, jonka nojalla yritys maksaa työntekijöilleen Powergym jäsenmaksun tai osan siitä, on Powergym:llä oikeus toimittaa yritykselle tämän sopimuksen puitteissa jäseneksi liittyneen yrityksen työntekijän käyntilokitiedot yrityksen niin pyytäessä.

Poikkeus 2: Mikäli Powergym jäsen on pyytänyt Powergym:ltä joko suullisesti tai kirjallisesti personal trainerin yhteydenottoa, on Powergym :llä oikeus välittää kyseisen jäsenen sähköpostiosoite ja puhelinnumero itsenäisenä rekisterinpitäjänä toimivalle personal trainer -yrittäjälle yhteydenoton mahdollistamaksi.

Poikkeus 3: Kolmannen osapuolen toteuttama markkinointi, on Powergym:llä oikeus välittää jäsenten sähköpostiosoite ja puhelinnumero itsenäisenä rekisterinpitäjänä toimivalle markkinointi yritykselle.

8. Tietojen luovutus tai siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai EU:n talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaaminen

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Paperiasiakirjat säilytetään valvotuissa tiloissa tai lukituissa kaapeissa. Asiakirjojen säilytystiloihin on pääsy ainoastaan Powergym henkilökunnalla.

B. Sähköinen aineisto

Asiakastietojärjestelmien käyttöoikeudet perustuvat henkilökohtaisiin käyttäjätunnuksiin ja salasanoihin ja niiden käyttöä valvotaan. Käyttöoikeudet myönnetään ammattinimike- ja tehtäväkohtaisesti.

Tallennetut tiedot ovat salassa pidettäviä

Rekisteröidyn tarkastusoikeus ja virheellisen tiedon korjaaminen

10. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on Henkilötietolain 26–28 § perusteella pääsääntöisesti oikeus saada tarkastaa millaisia häntä koskevia tietoja jäsenrekisteriin on tallennettu. Tietojen tarkastuspyyntö tehdään kirjallisesti osoitteeseen kouvola@powergym.fi

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto (Henkilötietolaki §29).

Tietojen korjauspyyntö tehdään kirjallisena osoitteeseen kouvola@powergym.fi