Palvelut (FI)

Palvelut

PERSONAL TRAINING - VERKKOVALMENNUS - HIERONTA

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING on opastettua kuntosaliharjoittelua. Personal trainerin avulla teet harjoittelustasi todella tehokasta ja tuloksellista eikä sinun tarvitse miettiä teetkö harjoitteet varmasti oikein. Personal trainer on oma henkilökohtainen valmentajasi, joka huolehtii siitä, että harjoittelet aina omien tavoitteiden mukaan ja niiden saavuttamiseksi. Kaikki personal trainerimme Powerilla ovat todellisia alan ammattilaisia, joilla on koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erilaisista valmennustehtävistä sekä vuosien rautainen kokemus! Olet siis varmasti Powerilla hyvissä käsissä!

VERKKO­VALMENNUS - Bull`s All Out

BAO eli Bull’s All Out on Jari Bull Mentulan luotsaama valmennusmaailma, joka vie osallistujansa juuri niin pitkälle kuin omat tavoitteet ja mielikuvitus riittävät. BAO tekee voimakasta yhteistyötä Power Gym Kouvola kuntosalin kanssa ja saatkin meidän kautta BAO jäsenyydet erikoishinnoin ja saliltamme löydät myös erillisen BAO World kuntosalin, kyllä luit oikein oman BAO kuntosalin joka ei jätä ketään kylmäksi.

Bull’s All Out on yhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja kehittää itseään päivä päivältä paremmaksi. Oppiminen on kehittymistä ja juuri oppiminen ja kasvaminen ovat Bull’s All Outin kulmakiviä.

Mikäli BAO verkkovalmennukset kiinnostavat, ota yhteyttä kouvola@powergym.fi

-ALL OUT!

Naprapatia

Naprapatia on siis fysiatrinen tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja –toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut hoitomuoto. Vastaanotolla pyritään etsimään ongelman syy ja alkulähde sekä hoitamaan asiakkaan kuvaamia oireita erilaisin manuaalisin ja passiivisin menetelmin.

Hieronta

Hieronnalla pystytään tehokkaasti rentouttamaan lihaksistoa sekä edesauttamaan palautumista. Moni aktiivinen kuntosaliharrastaja onkin ottanut hieronnan osaksi kehonhuoltoaan. Valitse hoitoaika tarpeesi mukaan rentouttaaksesi jumissa olevaa niska-hartiaseutua puolessa tunnissa, tai käy vaikka koko keho läpi pidemmällä ajalla.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Ota rohkeasti yhteyttä liittyipä asiasi sitten palveluihin, jäsenyyksiin tai mihin tahansa. Me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä