Loading...

Personal Training

PERSONAL TRAINING on opastettua kuntosaliharjoittelua. Personal trainerin avulla teet harjoittelustasi todella tehokasta ja tuloksellista eikä sinun tarvitse miettiä teetkö harjoitteet varmasti oikein. Personal trainer on oma henkilökohtainen valmentajasi, joka huolehtii siitä, että harjoittelet aina omien tavoitteiden mukaan ja niiden saavuttamiseksi. Personal trainerimme pitävät huolta, että tavoitteet ei jää vain haaveeksi vaan ne toteutetaan yhdessä oli tavoitteesi sitten painon pudotus, kesäkunto, 10leukaa tai vaikka kisaaminen fitness lavoilla. Personal Trainer sopii kaikille!

Kaikki personal trainerimme Powerilla ovat todellisia alan ammattilaisia, joilla on koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erilaisista valmennustehtävistä sekä vuosien rautainen kokemus! Olet siis varmasti Powerilla hyvissä käsissä!

Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!

Alt
Alt

Helppo startti

NÄIN ALOITAT HARJOITTELUN TAI TEHOSTAT SEN UUDELLE TASOLLE


Haluamme tuoda jokaiselle harjoittelijalle alusta alkaen laatua saliharjoitteluun. 
Toiminnallinen kehonkartoitus ja Helppo startti on tarkoitettu sinulle joka haluat varmistaa että teet liikkeet oikein, turvallisesti ja varsinkin niin, että saat tuloksia heti saliharjoittelimisen alusta lähtien.

Jos harjoittelusi junnaa paikoillaan tai tarvitset jotain uutta.  Kokeile Toiminnallista kehonkartoitusta. Lupaamme että olet tyytyväinen.

varaa tuntisi tästä linkistä http://fibacogroup.com/otayhteytta/

Molemmat pitävät sisällään n. 60 min tapaamisen valmentajan kanssa. Tarkemmat hinnat ja sisällöt alla hinnastossa.

Toiminnallisen kartoituksen ja Helppo startin voi kukin asiakas ostaa vain yhden kerran. 

Valmentajasi mielellään opastaa sinua myös jatkossa ja kehityksen jatkamiseksi suosittelemmekin ottamaan yhteyttä omaan valmentajaasi. 

Meiltä löytyy valmennuspaketti juuri sinun tarpeisiisi. 

OTA YHTEYTTÄ

Powergym Karhula valmennuspalvelut

laura.weckman@clubhuuma.fi

Valmentajat

Alt

Moikka, Olen Taru, ravintovalmentaja ja Personal Trainer. Löydän sinulle oikean tavan liikkua, syödä ja voida paremmin. On se sitten painonpudotus, kiinteytys tai lihasmassan rakentaminen, niska-hartia ongelmat tai Elämäntavat kuntoon, niin minun kanssani pääset tavoitteisiin. Totta vai Tarua? - Tarun avulla Totta
Ota yhteyttä: taru.hostila@gmail.com

Taru Hostila

Kouvola/Kotka/Hamina

Alt

Heli on todellinen ammattilainen jonka tietämys treenaamisesta ja ravinnosta on kiistaton! Helillä on vuosien kokemus niin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta kuin myös yksilövalmennuksesta eri lajien parissa, asiakkainaan Helilä on niin painon pudottajia kuin myös vaativia kisalavoille tähtääviä asiakkaita, joten oli lähtökuntosi mikä tahansa sillä ei ole merkitystä vaan sillä mikä on sinun päämäärä! Heli on itse ollut yli 5 vuotta Jari ”Bull” Mentulan kisavalmennuksessa ja voittikin Body Fitness SM -kisat keväällä 2016.

Heli Ahvenainen

Kouvola/Hamina/Kotka

Alt

Ville on työskennellyt 26v Suomen Puolustusvoimissa kenttäkouluttajana. Kouluttaminen, ohjaaminen, opastaminen ja valmentaminen on siis Villelle jokapäiväistä. Hänellä on tavoitteellista harjoittelua takana 11v ja onkin Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja. Ville on toiminut useamman vuoden Team Managerina ja hän sitoudun yhteisen tavoitteen saavuttamiseen ja vaatii sitä myös muilta.
Motto on: Se mikä sovitaan, se pidetään!

Ville Loihuranta

Kouvola

Alt

Villellä on vuosien kokemus salitreenistä josta viimiset viisivuotta ollut Jari "Bull" Mentulan kisavalmennukssa lajinaan kehonrakennus Villeltä löytyy myös kokemusta taistelulajeista 13vuoden ajalta jossa mm kilpaili SM tasolla Full Contact Karatessa

Ville on todellinen tietopankki niin ruokavalioiden, lisäravinteiden kuin myös treenien suhteen ja asiakkaaksi sopivat kaikki jotka ovat valmiita sitoutumaan ja noudattamaan 100% annettuja ohjeita oli tavoitteesi sitten tiputtaa painoa tai saada lihasmassaa.

Ville Ahvenainen

Kotka/Kouvola/Hamina