Usein kysyttyä (FI)

Usein kysyttyä

050 4644 958
Tavoitat meidät puhelimitse seuraavina aikoina:
MA - TO Klo 10.00 - 14.00

Tavoitat meidän myös paikanpäältä tiistaisin klo 16.00-19.00

Ota rohkeasti yhteyttä liittyipä asiasi sitten laskutukseen, jäsenyyksiin tai mihin tahansa. Me olemme täällä sinua varten.

You can find us on post on Tuesdays at 16.00-19.00.

Please do not hesitate to contact us whether your inquiry is related to billing, memberships or anything else. We are here for you.

Sähköposti: hamina@powergym.fi

Missä Power Gym sijaitsee?

Haminassa salimme sijaitsevat Haminan keskustassa osoitteessa Puistokatu 6,49400 Hamina ja Power Gym Ladyn osoitteessa Satamakatu 11, 49400 Hamina.

Voinko tutustua Power Gymiin ennen kuin päätän jäsenyydestä?

Saleillamme on tutustumisaika jolloin paikalla on henkilökuntaa vastaamassa kysymyksiisi. Powerilla Tiistaisin klo 16-19 ja Ladyllä Maanantaisin klo 16-19.

Onko Power Gymissä riittävästi parkkitilaa?

Haminassa on tori jossa reilusti parkkitilaa. Ladyn edessä vinoparkki jossa on rajallisesti tilaa autoille ja Haminan torilta lyhyt kävelymatka salille

Kun liityn verkkokaupasta jäseneksi, milloin pääsen salille?

Salille pääsee HETI kun jäsenyys on tehty. Teille tulee heti liittymisen jälkeen kaksi erillistä sähköpostia. Toinen niistä sisältää henkilökohtaisen kulkukoodin jolla pääsee kulkemaan salille siihen saakka kunnes poletti tulee. Muistathan että koodi on henkilökohtainen.

Jos ostan verkkokaupasta 10xkortin, pääsenkö heti treenaamaan?

Salille pääsee heti kun 10xkorttii on saapunut, tällöin ei tule kulkoodia.

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaseteleillä?

Jäsenyydet pystyy maksamaan sähköisesti verkkopankin kautta tai sitten luottokorttia tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja.

Liikuntaseteleillä onnistuu maksaminen toisesta jäsenkuukaudesta lähtien, hyväksymme Smartumin, e-passin ja Tyky-setelin, näistä saa lisätietoa oman salisi sähköpostin kautta.

Power Gym/Lady

hamina@powergym.fi

Liikuntasetelelillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on n.3viikoa riippuen maksutavasta. Avoinna olevia laskuja ei voi maksaa vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista.

Onko Power Gymillä ikärajaa?

Alaikäraja on 15vuotta. Ja muistathan, että jokaisella Power Gymissä treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenkortti.

Voinko pitää taukoa Power Gymin jäsenyydestä?

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa oman salisi sähköpostin kautta.

Power Gym/Lady

hamina@powergym.fi

Mitä jos hävitän jäsenkortin?

Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla, jotta saamme kortin kuoletettua ja saat uuuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme aloitusmaksun verran eli 15.90€. Jäsenkortilla pääset sisälle ja se toimii myös maksuvälineenä juoma- ja välipala-automaatteihin Kouvolassa.

Power Gym/Lady

hamina@powergym.fi

Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan?

Haminan Powerille pääsee Tiistaisin klo 16-19 ja Ladylle Maanantaisin ja Keskiviikkoisin klo 16-19.

Löytyykö Power Gymistä ryhmäliikuntatunteja?

Power Gym Ladylla, Haminassa on mahdollisuus ryhmäliikuntatunteihin. Muilla Power Gymeillä ei ole ryhmäliikuntatunteja.

Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua?

Power gymissä on mahdollista erikseen ostaa kuntosaliopastus tai -ohjelma Personal Trainereiltämme jotka ovat sinua varten ja auttavat mielellään. Meiltä saa esim. aloituspaketin hintaan 59€ (norm.120€) se sisältää treeniohjelman ja yhden tapaamisen Personal Trainerin kanssa. Treenarimme auttavat sinua mielellään ja yhdessä sinun kanssasi voitte räätälöidä sinulle sopivan ohjelman, liittyipä se sitten painonhallintaan, kuntoutukseen, lihasmassan lisäämiseen tai ravinto-ohjaukseen. Ota yhteyttä suoraan traineriin tai sähköpostilla

Power Gym/Lady
hamina@powergym.fi

Onko Power Gymillä mahdollisuutta saunomiseen?

Kouvolan ja Haminan Power Gymillä ei ole mahdollisuutta saunaan mutta Haminan Ladyllä on sauna.

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?

Irtisanoutuminen onnistuu täyttämällä ja lähettämällä meille irtisanoutumisilmoituksen jonka pääset tekemään tästä muistathan että Irtisanomisaikamme on ehtojemme mukaisesti yksi täysi laskutuskausi (n.4vkoa).