Palvelut (FI)

Palvelut

www.powergym.fi

Haluamme tuoda jokaiselle harjoittelijalle alusta alkaen laatua saliharjoitteluun.
Siksi annamme kaikille asiakkaillemme ilmaisen laiteopastuksen sekä treeniohjelman liittyessäsi Powerin asiakkaaksi.
Tällä varmistetaan, että teet liikkeet oikein, turvallisesti ja varsinkin niin, että saat tuloksia heti saliharjoittelimisen alusta lähtien.

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING on opastettua kuntosaliharjoittelua. Personal trainerin avulla teet harjoittelustasi todella tehokasta ja tuloksellista eikä sinun tarvitse miettiä teetkö harjoitteet varmasti oikein. Personal trainer on oma henkilökohtainen valmentajasi, joka huolehtii siitä, että harjoittelet aina omien tavoitteiden mukaan ja niiden saavuttamiseksi. Kaikki personal trainerimme Powerilla ovat todellisia alan ammattilaisia, joilla on koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erilaisista valmennustehtävistä sekä vuosien rautainen kokemus! Olet siis varmasti Powerilla hyvissä käsissä!

Tule mukaan!

Voit ostaa jäsenyyden helpoiten verkkokaupan kautta, seuraa ohjeita ja osta jäsenyys, Ostoksen jälkeen sinulle lähetetään henkilökohtainen kulkukoodi sähköpostiisi jolla pääset heti treenaamaan salille, kulkutunniste lähetetään sinulle postitse viikon sisään liittymisestä jonka jälkeen kulkukoodi poistuu käytöstä.

Liity nyt